Chef school

stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Joanna Farrow

Hardback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joanna Farrow
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043912686
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joanna Farrow
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043912686
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht