Culinair Sardinië

een eerlijke en eenvoudige eilandkeuken

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Loes Janssen Miraglia

Hardback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Loes Janssen Miraglia
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045200545
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Ontdek de culinaire pracht van een onontdekt eiland!

Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken. De culinaire specialiteiten van deze tot op heden onontdekte Italiaanse eilandkeuken zijn van oudsher sterk beïnvloed door herders en boeren: veel geroosterd vlees, kazen, wilde kruiden en gedroogd brood dat de herders opgerold meenamen op hun eenzame omzwervingen in de bergen. Maar behalve deze cucina pastorale kent Sardinië ook een cucina marinara met talrijke visspecialiteiten. Vanzelfsprekend ontbreken ook originele pasta's, soepen, groentegerechten en zoete lekkernijen in vele soorten en smaken niet.

Net zoals voor haar met een Gourmand Award bekroonde boek Sicilicious heeft Janssen Miraglia voor Culinair Sardinië onderzoek gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de receptuur, de sagen en legenden die aan bijzondere gerechten ten grondslag liggen en de traditionele wijze van bereiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Loes Janssen Miraglia
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045200545
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht