De wijn-spijsbijbel

Prijs € 34,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Victoria Moore

Hardback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe kies je de beste wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Het is een vraag die iedere (thuis)kok en wijnliefhebber zich stelt. Iedereen weet immers dat een goede wijn-spijscombinatie een gerecht kan maken of breken. Om te voorkomen dat je experimenten een catastrofe worden, is het wel zo handig als je over de juiste kennis beschikt. De wijn-spijsbijbel biedt de lezer precies dat. Victoria Moore is vinoloog en smaakexpert en het combineren van eten en wijn ziet ze als een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rood en waarom zijn chili, knoflook, citroen en azijn game-changers? De wijn-spijsbijbel inspireert, daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Victoria Moore
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045034690
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
488

Beschrijving

Hoe kies je de beste wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Het is een vraag die iedere (thuis)kok en wijnliefhebber zich stelt. Iedereen weet immers dat een goede wijn-spijscombinatie een gerecht kan maken of breken. Om te voorkomen dat je experimenten een catastrofe worden, is het wel zo handig als je over de juiste kennis beschikt. De wijn-spijsbijbel biedt de lezer precies dat. Victoria Moore is vinoloog en smaakexpert en het combineren van eten en wijn ziet ze als een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken én waarom. Welke wijn drink je bij pure chocolade, waarom past witte wijn vaak beter bij de kaasplank dan rood en waarom zijn chili, knoflook, citroen en azijn game-changers? De wijn-spijsbijbel inspireert, daagt je uit om nieuwe combinaties uit te proberen en is een onmisbaar standaardwerk voor iedereen die graag wijn en eten combineert.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Victoria Moore
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789045034690
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
488

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht