Eten op zijn Vlaams

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Louis Paul Boon, Herman Chevrolet, Els Versnick

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Humoristische ode aan de Vlaamse keuken met receptuur van een bekende Vlaamse chef-kok Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in ’t groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, met aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft. Met receptuur van een bekende Vlaamse chef-kok, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louis Paul Boon, Herman Chevrolet, Els Versnick
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029504881
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Humoristische ode aan de Vlaamse keuken met receptuur van een bekende Vlaamse chef-kok

Als liefhebber van de Vlaamse keuken schreef Boon over de lekkerste gerechten: paling in ’t groen, goudgeel gekookte uier, zwarte worst met rodekool en stinkkaas met hete koffie. Eten op zijn Vlaams is een liefdesbetuiging aan het eenvoudige en deugdelijke eten van vroeger, met aanstekelijke, humoristische verhalen over al het heerlijks dat de Vlaamse keuken te bieden heeft.
Met receptuur van een bekende Vlaamse chef-kok, ontwerp van Scherpontwerp, fotografie van Mike Roelofs en de erven Boon.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louis Paul Boon, Herman Chevrolet, Els Versnick
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029504881
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht