Gezond en prijsbewust koken

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Matthijs Vrieze

Hardback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

TV-kok Mathijs Vrieze laat in dit boek zien dat gezond eten niet duur hoeft te zijn en voor iedereen bereikbaar is. Hij toont hoe je gezond en lekker kunt eten met verse ingrediënten, zonder je te hoeven storten in de vele dieetboeken en crashdieet-hypes. Zijn werkwijze zorgt voor een betere balans van lichaam en geest en niet te vergeten de weegschaal!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Matthijs Vrieze
Uitgever
Hama Publishing B.V.
ISBN
9789081302470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
85

Beschrijving

TV-kok Mathijs Vrieze laat in dit boek zien dat gezond eten niet duur hoeft te zijn en voor iedereen bereikbaar is. Hij toont hoe je gezond en lekker kunt eten met verse ingrediënten, zonder je te hoeven storten in de vele dieetboeken en crashdieet-hypes. Zijn werkwijze zorgt voor een betere balans van lichaam en geest en niet te vergeten de weegschaal!

Zelf is hij hiervan het beste bewijs: hij viel jaren geleden ruim dertig kilo blijvend af. Bovendien is lekker eten én afvallen met zijn verrukkelijke recepten makkelijk vol te houden.

Dat koken met verse producten niet duur hoeft te zijn bewijst Mathijs in dit nieuwe boek. Het bevat meer dan vijftig budgetvriendelijke recepten en besparingstips voor in de keuken. Daarnaast weekmenu’s om af te slanken, kooktips en voedingsinformatie die de basis zijn voor een gezonde lifestyle.

Naast het schrijven van boeken is Mathijs dagelijks enthousiast met koken bezig. Hij geeft kookworkshops, schrijft columns en presenteert kookprogramma’s op TV.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Matthijs Vrieze
Uitgever
Hama Publishing B.V.
ISBN
9789081302470
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
85

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht