Noma: work in progress

recepten, dagboek en snapshots van René redzepi

Prijs € 29,99

Uitverkocht

René Redzepi

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kijkje in de keuken bij NomaHoe bereik je nog meer creativiteit bij het beste restaurant ter wereld? René Redzepi, chefkok van Noma,  nam een jaar de tijd om deze vraag te beantwoorden. Het resultaat is Noma: work in progress – dagboek, recepten en snapshots, een uniek en persoonlijk verhaal van een van de meest toonaangevende chefs van de wereld. Deze bijzondere uitgave bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum. Het biedt een bijzonder inkijkje in de dagelijkse gang van zaken bij Noma. Van het ontwikkelen van nieuwe gerechten tot de enorme successen sinds het restaurant op nummer één van de San Pellegrino’s 50 Best Restaurant Awards belandde. Het dagboek wordt ondersteund door een receptenboek met maar liefst 100 nieuwe recepten en een fotoalbum met 200 foto’s. René RedzepiRené Redzepi (35) is wereldberoemd vanwege de manier waarop hij de Nordic keuken op de kaart heeft gezet. Zijn restaurant Noma in Kopenhagen werd in 2010 uitgeroepen tot nummer één bij de San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards en kreeg in 2009 de prestigieuze ‘Chef’s Choice’ Award toegekend. Redzepi beschikt over een ongeëvenaarde kennis van de Noorse ingrediënten en weet zijn eindeloze creativiteit te combineren met technieken van een uitzonderlijk hoog niveau.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
René Redzepi
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896063
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
647

Beschrijving

Kijkje in de keuken bij Noma


Hoe bereik je nog meer creativiteit bij het beste restaurant ter wereld? René Redzepi, chefkok van Noma,  nam een jaar de tijd om deze vraag te beantwoorden. Het resultaat is Noma: work in progress – dagboek, recepten en snapshots, een uniek en persoonlijk verhaal van een van de meest toonaangevende chefs van de wereld. Deze bijzondere uitgave bestaat uit drie boeken: een dagboek, een receptenboek en een fotoalbum. Het biedt een bijzonder inkijkje in de dagelijkse gang van zaken bij Noma. Van het ontwikkelen van nieuwe gerechten tot de enorme successen sinds het restaurant op nummer één van de San Pellegrino’s 50 Best Restaurant Awards belandde. Het dagboek wordt ondersteund door een receptenboek met maar liefst 100 nieuwe recepten en een fotoalbum met 200 foto’s. 


René Redzepi


René Redzepi (35) is wereldberoemd vanwege de manier waarop hij de Nordic keuken op de kaart heeft gezet. Zijn restaurant Noma in Kopenhagen werd in 2010 uitgeroepen tot nummer één bij de San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards en kreeg in 2009 de prestigieuze ‘Chef’s Choice’ Award toegekend. Redzepi beschikt over een ongeëvenaarde kennis van de Noorse ingrediënten en weet zijn eindeloze creativiteit te combineren met technieken van een uitzonderlijk hoog niveau.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
René Redzepi
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896063
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
647

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht