Puur Natuurlijk

vegetarisch koken

€ 44,95
Prijs € 21,95

Uitverkocht

J. Boer, Jonnie Boer, S. Schutte

Hardback | November 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Puur Natuurlijk weet Jonnie Boer, samen met zijn chef Sidney Schutte, weer te verrassen met zijn gedurfde kookkunst. In dit bijzondere kijk- en kookboek, met uitsluitend vegetarische gerechten, wordt gewerkt met regionale, seizoensgebonden, maar bovenal natuurlijke ingrediënten. Vroeger at iedereen uit de natuur, het was de enige manier om te overleven. Jonnie en Sidney zien het als hun uitdaging om natuurlijke ingrediënten te selecteren die ook daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan het gerecht, zoals kamperfoelie, vlierbloesem, moerasspirea, zevenblad em watermunt. Creativiteit is daarbij het sleutelwoord. Voor wie zich wil laten verrassen met geniale recepturen is Puur Natuurlijk dé inspiratiebron van het allerhoogste niveau.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Boer, Jonnie Boer, S. Schutte
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS
ISBN
9789040088131
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

In Puur Natuurlijk weet Jonnie Boer, samen met zijn chef Sidney Schutte, weer te verrassen met zijn gedurfde kookkunst. In dit bijzondere kijk- en kookboek, met uitsluitend vegetarische gerechten, wordt gewerkt met regionale, seizoensgebonden, maar bovenal natuurlijke ingrediënten. Vroeger at iedereen uit de natuur, het was de enige manier om te overleven. Jonnie en Sidney zien het als hun uitdaging om natuurlijke ingrediënten te selecteren die ook daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan het gerecht, zoals kamperfoelie, vlierbloesem, moerasspirea, zevenblad em watermunt. Creativiteit is daarbij het sleutelwoord. Voor wie zich wil laten verrassen met geniale recepturen is Puur Natuurlijk dé inspiratiebron van het allerhoogste niveau.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Boer, Jonnie Boer, S. Schutte
Uitgever
Uitgeverij WBOOKS
ISBN
9789040088131
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht