Rook! Culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

culinair roken op de BBQ en andere rookkasten

Prijs € 21,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Steven Raichlen

Hardback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten - van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steven Raichlen
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045209371
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Van de barbecue-boeken van Steven Raichlen zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

In zijn langverwachte nieuwe boek Rook! neemt bestsellerauteur en barbecue-goeroe Steven Raichlen je mee in de wereld van het roken.

In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozarella affumicata en Scandinavische zalm). Raichlen richt zich uitsluitend op het roken van gerechten - van gerookte vleeswaren en zeevruchten tot gerookte cocktails, specerijen en desserts. Je zult leren hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken, hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steven Raichlen
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045209371
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht