Sauzen

hartig en zoet

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michel Roux

Hardback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sauzen hebben in de keuken altijd een belangrijke rol gespeeld. Ze verhogen de smaak van vele gerechten, zorgen voor smaaknuances en brengen gerechten tot nieuwe hoogten. Michel Roux wordt als de meester gezien op het gebied van sauzen. Zijn originele boek Sauzen, dat ruim tien jaar geleden verscheen, wordt als een klassiek werk beschouwd. In deze herziene, handzame editie kijkt Michel met een frisse blik naar zijn recepten. Hij geeft klassiekers uit zijn oorspronkelijke boek een moderne draai en zorgt voor een reeks verrukkelijke nieuwe recepten, die gemakkelijk te maken en speciaal ontworpen zijn om bij de moderne frissere en lichtere gerechten te passen.Deze schitterende collectie omvat meer dan 200 creatieve recepten die bij alle soorten gerechten passen - licht en verfijnd, simpel en complex, zoet en hartig. De technieken zijn duidelijk beschreven en door het hele boek van duidelijke foto's voorzien. Sauzen wordt met zijn frisse, moderne benadering en prachtige fotografie beslist een nieuwe klassieker.Michel Roux heeft 24 jaar lang drie Michelinsterren behouden voor The Waterside Inn, zijn befaamde restaurant in Bray waar nu zijn zoon Alain de scepter zwaait. Hij begon zijn bijzonder succesvolle carrière door samen met zijn broer Albert hun eerste restaurant Le Gavroche in Londen te openen. Michel Roux kreeg talloze andere culinaire onderscheidingen en ontving in 2002 de OBE (Order of the British Empire) en werd in 2004 Chevalier de la Légion d'Honneur. Hij verschijnt regelmatig op tv en schreef verschillende succesvolle boeken, waaronder Het Ei (2005) en Taarten, soezen, pasteien in 2008. Dit laatste werd bekroond met een André Simon Award (2008). Zijn originele boek Sauzen (1996) won de Glenfiddich Visual Award en er werden meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michel Roux
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059564923
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Sauzen hebben in de keuken altijd een belangrijke rol gespeeld. Ze verhogen de smaak van vele gerechten, zorgen voor smaaknuances en brengen gerechten tot nieuwe hoogten. Michel Roux wordt als de meester gezien op het gebied van sauzen. Zijn originele boek Sauzen, dat ruim tien jaar geleden verscheen, wordt als een klassiek werk beschouwd.

In deze herziene, handzame editie kijkt Michel met een frisse blik naar zijn recepten. Hij geeft klassiekers uit zijn oorspronkelijke boek een moderne draai en zorgt voor een reeks verrukkelijke nieuwe recepten, die gemakkelijk te maken en speciaal ontworpen zijn om bij de moderne frissere en lichtere gerechten te passen.

Deze schitterende collectie omvat meer dan 200 creatieve recepten die bij alle soorten gerechten passen - licht en verfijnd, simpel en complex, zoet en hartig. De technieken zijn duidelijk beschreven en door het hele boek van duidelijke foto's voorzien.

Sauzen wordt met zijn frisse, moderne benadering en prachtige fotografie beslist een nieuwe klassieker.


Michel Roux heeft 24 jaar lang drie Michelinsterren behouden voor The Waterside Inn, zijn befaamde restaurant in Bray waar nu zijn zoon Alain de scepter zwaait. Hij begon zijn bijzonder succesvolle carrière door samen met zijn broer Albert hun eerste restaurant Le Gavroche in Londen te openen. Michel Roux kreeg talloze andere culinaire onderscheidingen en ontving in 2002 de OBE (Order of the British Empire) en werd in 2004 Chevalier de la Légion d'Honneur.
Hij verschijnt regelmatig op tv en schreef verschillende succesvolle boeken, waaronder Het Ei (2005) en Taarten, soezen, pasteien in 2008. Dit laatste werd bekroond met een André Simon Award (2008). Zijn originele boek Sauzen (1996) won de Glenfiddich Visual Award en er werden meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michel Roux
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789059564923
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht