-
De vernieuwde De Zilveren Lepel! De nieuwe editie van De Zilveren Lepel telt bijna 1.500 pagina's, met meer dan 2.000 authentieke recepten en 400 nieuwe foto's. uiteraard nog steeds met... MeerHardback|Juli 2012Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!52,99
-
Ultiem handboek over koud en warm roken. In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen koud en warm roken, de materialen die... MeerHardback|Juni 2014Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!27,50
-
Prachtig kookboek met meer dan 100 recepten en tips voor een gezonde maaltijd met of zonder stoomoven! MeerHardback|Juli 2011Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!29,99
-
The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an... MeerHardback|Januari 2011Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!49,95
-
Dit boek toont hoe de slowcooker uw beste vriend in de keuken kan worden. MeerHardback|September 2011Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
World Food Café: een smakelijke vegetarische wereldreis! Ontdek de lekkerste, meest exotische en vegetarische gerechten ter wereld met dit schitterend kookboek. Van avocadoshake uit Laos,... MeerHardback|Augustus 2013Levertijd: 2-3 werkdagen9,95
-
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten & koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is nu volledig herzien en substantieel uitgebreid. Daardoor blinkt dit nog altijd... MeerHardback|Januari 2013
Niet beschikbaar
Actie: Geen verzendkosten!50,99Niet beschikbaar -
A season-by-season guide to cooking vegetables the Italian way Contains more than 400 authentic, delicious and good-value vegetable recipes from the Silver Spoon kitchen. Organised by... MeerHardback|Januari 2011Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!35,00
-
In Gezond of gezondigd? tonen Christine Tobback en Kenny De Meirleir aan dat gezonde voeding niet voor iedereen hetzelfde is. Wat voor de ene gezond is, kan bij de andere leiden tot... MeerPaperback|Augustus 2011Levertijd: 2-3 werkdagen15,00
-
Dit boek staat vol met handige en heerlijke recepten voor de overstap van flesvoeding naar vaste voeding van uw baby, en voor de stadia die daarna volgen: van dreumes tot peuter. Maak uw... MeerHardback|September 2011Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Nooit geweten dat je brandnetels, zevenblad, vogelmuur, madeliefjes en nog vele andere planten en bloemen kunt eten? Dit boek gaat daar verandering in brengen. MeerPaperback|Oktober 2011
Niet beschikbaar
10,50Niet beschikbaar -
Veggie voor starters is de populairste cursus bij de Vegetarische Kookstudie. En nu is er het boek! MeerPaperback|Maart 2013Levertijd: 2-3 werkdagen15,00
-
Duik in dit kookboek als u weinig tijd heeft en inspirerende frisse en nieuwe recepten zoekt die zo klaar zijn. Ideaal voor een drukke kok, voor een lekker maal na het werk of voor... MeerHardback|Februari 2013Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Snelle recepten, verse ingredienten en handige tips! MeerPaperback|Oktober 2011Levertijd: 2-3 werkdagen15,00
-
Je hebt alle afhaalpizza's en kant-en-klaarmaaltijden al geprobeerd. Je wilt iets anders, maar wat? Dan probeer je toch iets nieuws?! Zelf koken! Dat is helemaal niet moeilijk, zeker niet... MeerHardback|Februari 2013Levertijd: 1-2 werkdagen13,99
-
Het fantastische kookboek van Rutger van den Broek, de eerste winnaar van de kijkcijferhit Heel Holland Bakt! MeerHardback|Maart 2014Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!29,95
-
Een boek vol recepten voor de meest verwende fijnproevers. Crème brûlée met foie gras tot Crème met citroenkruid en Crème met honing en rozemarijn MeerHardback|Juni 2010Levertijd: 2-3 werkdagen9,95
-
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot na... MeerHardback|September 2012Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!31,99
-
Een heerlijke verzameling authentieke, smakelijke Indiase gerechten Met zijn geurige kruiden en versgemalen specerijen prikkelt de Indiase keuken gegarandeerd de smaakpapillen. Of u nu op... MeerHardback|Februari 2013Levertijd: 1-2 werkdagen10,99
-
Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo... MeerHardback|November 2014Levertijd: 2-3 werkdagenActie: Geen verzendkosten!55,00
-
Nieuwe opvolger van Jamie in 30 minuten. Eén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel! MeerHardback|Oktober 2012Levertijd: 1-2 werkdagenActie: Geen verzendkosten!34,99