Het ultieme witloofboek

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Liesbeth Hobert, Felix Alen

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét standaardwerk over witloof: de legende, de geschiedenis en de teelt. Met méér dan 50 witloofrecepten uit de klassieke en wereldkeuken én de lievelingsgerechten van topchefs. Vernieuwde en uitgebreide editie! Noem het witlof of Brussels lof, chicorée of Belgian endives … Het is een feit dat een van onze fijnste groenten tot ver over de grenzen als een delicatesse wordt beschouwd. En terecht. Een standaardwerk over dit mooie terroir-product kon dan ook niet uitblijven. Journaliste Liesbeth Hobert, topchef Felix Alen en fotograaf Frank Croes hebben, vanuit een gezamenlijke interesse, hun krachten gebundeld met het boek Witloof from Belgium als resultaat. Dit alom geprezen en internationaal bekroonde werk is nu aan een nieuwe uitgave toe. De geschiedenis werd verder uitgediept, andere telers bezocht, nieuwe recepten getest. Felix Alen serveert vijftig gerechten, van klassiek tot trendy en voorziet ze royaal van handige tips bij de bereiding ervan. Frank Croes brengt alles schitterend in beeld. Als extraatje geven tien van onze topchefs hun favoriete witloofrecept prijs. Het ultieme witloofboek geeft deze fijne groente van bij ons de plaats en het eerbetoon die het verdient. Voortaan hoeft niemand nog op zijn witloofhonger te blijven zitten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Liesbeth Hobert, Felix Alen
Uitgever
Linkeroever Uitgevers NV
ISBN
9789057203442
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Hét standaardwerk over witloof: de legende, de geschiedenis en de teelt. Met méér dan 50 witloofrecepten uit de klassieke en wereldkeuken én de lievelingsgerechten van topchefs. Vernieuwde en uitgebreide editie!

Noem het witlof of Brussels lof, chicorée of Belgian endives … Het is een feit dat een van onze fijnste groenten tot ver over de grenzen als een delicatesse wordt beschouwd. En terecht. Een standaardwerk over dit mooie terroir-product kon dan ook niet uitblijven. Journaliste Liesbeth Hobert, topchef Felix Alen en fotograaf Frank Croes hebben, vanuit een gezamenlijke interesse, hun krachten gebundeld met het boek Witloof from Belgium als resultaat.
Dit alom geprezen en internationaal bekroonde werk is nu aan een nieuwe uitgave toe. De geschiedenis werd verder uitgediept, andere telers bezocht, nieuwe recepten getest. Felix Alen serveert vijftig gerechten, van klassiek tot trendy en voorziet ze royaal van handige tips bij de bereiding ervan.

Frank Croes brengt alles schitterend in beeld. Als extraatje geven tien van onze topchefs hun favoriete witloofrecept prijs. Het ultieme witloofboek geeft deze fijne groente van bij ons de plaats en het eerbetoon die het verdient. Voortaan hoeft niemand nog op zijn witloofhonger te blijven zitten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Liesbeth Hobert, Felix Alen
Uitgever
Linkeroever Uitgevers NV
ISBN
9789057203442
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht