Rotterdams kookboek

ingredienten, recepten en achtergronden van 13 culturen

Prijs € 29,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

L. Roodenburg

Paperback | Januari 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Linda Roodenburg ging in haar eigen stad op zoek naar koks uit verschillende bevolkingsgroepen die in hun eigen kringen geroemd worden om hun kookkunst. Ze beschrijft hun culturele en persoonlijke achtergronden, de winkels waar ze hun boodschappen doen en de producten die ze gebruiken, en noteerde de recepten van hun favoriete gerechten. Samen met fotograaf Carel van Hees volgde ze deze families voor, tijdens en na het bereiden van een bijzondere maaltijd voor vrienden en familie. Na het Haags en het Amsterdams kookboek, beide standaardwerken op het gebied van de traditionele Nederlandse keuken, is er nu het Rotterdams kookboek voor álle Nederlanders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Roodenburg
Uitgever
Madame Jeanet Uitgeverij
ISBN
9789021541969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Beschrijving

Linda Roodenburg ging in haar eigen stad op zoek naar koks uit verschillende bevolkingsgroepen die in hun eigen kringen geroemd worden om hun kookkunst. Ze beschrijft hun culturele en persoonlijke achtergronden, de winkels waar ze hun boodschappen doen en de producten die ze gebruiken, en noteerde de recepten van hun favoriete gerechten. Samen met fotograaf Carel van Hees volgde ze deze families voor, tijdens en na het bereiden van een bijzondere maaltijd voor vrienden en familie. Na het Haags en het Amsterdams kookboek, beide standaardwerken op het gebied van de traditionele Nederlandse keuken, is er nu het Rotterdams kookboek voor álle Nederlanders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Roodenburg
Uitgever
Madame Jeanet Uitgeverij
ISBN
9789021541969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Johannes van Damprijs

Kookboek van het Jaar 2013

  • Echt eten

    Jonathan Karpathios, Bas Husslage

    Prijs € 29,99
  • Polpo

    Russell Norman

    Prijs € 34,99

Pak mee!

24Kitchen tips

  • De makkelijke maaltijd (ISBN 9789045201382)
    19,99
  • Het 24kitchen winterboek (ISBN 9789045203683)
    24,95
  • Rudolph kookt | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206929)
    15,00
  • Grenzeloos koken (ISBN 9789045203584)
    19,95
  • Heerlijk Italiaans | Roberta Pagnier, Giovanni Caminita (ISBN 9789045207124)
    20,99
  • Rudolph's hartige cupcakes | Rudolph van Veen (ISBN 9789045200378)
    16,99
  • Arabia bij je thuis | Merijn Tol, Nadia Zerouali (ISBN 9789021552200)
    29,99
  • Rudolph's cupcakes compleet | Rudolph van Veen (ISBN 9789045206912)
    19,95
  • Free range cook | Annabel Langbein (ISBN 9789000321186)
    27,50
  • Smaakvrienden fruit | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201580)
    15,00
  • Smaakvrienden groenten | Angelique Schmeinck (ISBN 9789045201481)
    39,95
  • Uit de tuin in de fles | Susy Atkins (ISBN 9789023013488)
    19,95
  • Sandra s keuken | Sandra Ysbrandy (ISBN 9789048817306)
    29,90
  • 53 recepten voor een gezonde barbecue (ISBN 9789051770469)
    12,95
  • Gehaktballen | Jez Felwick (ISBN 9789045200705)
    14,99
  • 34,99
  • Celebrate | Pippa Middleton (ISBN 9789000316113)
    12,50

bekijk het overzicht